top of page

Een pluim voor de burgemeester en de schepenen in deze corona crisistijden!!! Maart 2020


Onze burgemeester en schepenen staan dezer dagen op scherp en dit in het belang van onze Meulebekenaren.

Gezondheid- en veiligheid overleg staan iedere dag op de agenda van de burgemeester en de noodplanners in het belang van iedere inwoner. We streven ernaar zo weinig mogelijk zieke mensen en slachtoffers te hebben door hulp te bieden aan de hulpbehoevenden en kordaat op te treden bij overtreders!


De fysieke aanwezigheid is nodig, een burgemeester moet als leider verder werken aan zijn beleid en moet op kop lopen om zijn bevolking, gemeentelijke medewerkers, vrijwilligers en alle zorgverleners op die manier te steunen en ter beschikking te staan als burgervader. Uiteraard houden we ons aan de afstand en veiligheidsregels!!

Het college houden ze niet via video door het vertrouwelijk karakter. Eens er met video wordt gewerkt kunnen er buitenstaanders meevolgen. Hierdoor wordt de wet overschreden. Die beslissing is er dus in het welzijn van onze burgers gekomen. Er moet beleid gevoerd worden in een 100% vertrouwelijke omgeving.

Doch heeft onze burgemeester beslist enkel de meest dringende punten te laten agenderen tijdens het college, om de vergaderduur beperkt te houden. En de afstandsregel van 2 meter wordt in acht genomen!

Chapeau aan onze burgemeester en schepenen van Lijst van de Burgemeester voor jullie grote inzet in deze lastige tijden!

Dit verdient op zijn minst ook een applaus!!!

Comments


bottom of page