top of page

Intrede schepen Jean-Marie Gunst !!


Beste Meulebekenaren,


Graag bedank ik eerst en vooral Rita. Het is echt mooi en moedig om het schepenambt te ruilen voor de zorg van moeder en broer. Dit verdient het grootste respect.


Het was toch wel een verrassing toen onze burgemeester mij vroeg om Rita op te volgen als schepen. Eerst heb ik uiteraard samen met mijn vrouw, Carine, overlegd. Een mandaat als schepen heeft immers niet alleen een impact op ons gezinsleven maar ook op mijn professionele activiteiten. Ik ben voltijds landbouwer. We hebben dan ook beslist om de invulling van ons landbouwbedrijf aan te passen zodat er genoeg tijd vrij komt voor mijn mandaat als schepen.


Rita opvolgen als schepen is een dikke boterham maar zij en de burgemeester en schepenen hebben mij verzekerd dat ze mij voluit zullen helpen om mij in te werken in mijn nieuwe functie. Ook op de steun van alle andere leden van de Lijst van de Burgemeester kan ik ten volle rekenen. Bovendien heb al ondervonden dat onze gemeente heel gedreven medewerkers heeft waar ik altijd zal kunnen op vertrouwen en te rade bij zal kunnen gaan.


Met volle goesting zal ik mij inzetten als schepen. De mandaten die ik overneem liggen niet direct binnen mijn leefwereld maar ik zal mij volledig inwerken in deze materie, en mij de dossiers volledig eigen maken.


Vooraf zal ik zeker geen grote uitspraken of beloftes doen, alles op zijn tijd. Dag per dag samen met het college werken aan de toekomst van Meulebeke! Daar doe ik het voor!


Met vriendelijke groeten,

Jean-Marie.


Comments


bottom of page