top of page

Schepen Rita De Costere zwaait uit. Veel respect voor haar beslissing. Maar we nemen geen afscheid !

Bijgewerkt op: 29 dec. 2020Beste Meulebekenaren,


Bij de beslissing die ik heb genomen en waarvan jullie ondertussen allemaal al wel op de hoogte zijn, wil ik toch even wat toelichting geven.


Het is een beslissing waarover ik geruime tijd heb nagedacht maar uiteindelijk enkele maanden terug de knoop hebt doorgehakt en de burgemeester en voorzitter ervan op de hoogte heb gebracht. Die beslissing heeft géén politieke reden. De reden is louter persoonlijk en heeft te maken met het feit dat ik er moeilijk mee kan leven om mij niet 100% te kunnen inzetten voor mijn moeder en enige broer. Ik wil er voor hen zijn.

Met een full-time job als schepen is dit niet mogelijk, wat sommigen er ook van mogen denken.


Ik wil hier de burgemeester, het volledig bestuur en alle leden van de Lijst van de Burgemeester danken voor hun begrip voor mijn situatie en de manier waarop zij mij toegelaten hebben correct en snel een oplossing te vinden. Ik apprecieer dit ten zeerste.

Tot slot wil ik het vernieuwde college, met mijn opvolger Jean-Marie Gunst, alle succes toewensen en ik weet dat er heel wat werk te doen is door de vele vertraging die werd opgelopen in de voorbije 2 jaar door de zóvele tegenwerkingen waardoor zo goed als niets kon gebeuren.


Ik hoop dan ook dat we de komende 4 jaar in Meulebeke toch nog kunnen realiseren wat we 2 jaar geleden aan de kiezer beloofd hebben, maar ik ben er van overtuigd dat dit met het nieuw bestuur zal lukken.


Groeten, Rita De Costere


Comments


bottom of page