top of page

Uitzwaai Schepen Rita De Costere !!Beste Meulebekenaren,


De berichten omtrent mijn ontslag als schepen en de reden waarom, hoef ik wel niet meer in detail toe te lichte , dat heeft de lokale pers al op voldoende wijze gedaan. Ik wil dan ook vooral op dit moment van afscheid van het schepenambt , terugblikken op de mooie momenten die er zijn geweest en vooral op de mooie mensen waarmee ik heb kunnen samenwerken. Dit betekent uiteraard niet dat er enkel mooie momenten en mooie mensen zijn geweest , maar we kunnen , in deze al sombere tijden , beter positieve herinneringen bewaren.


Ik heb steeds geprobeerd om mij zo goed mogelijk en maximaal in te zetten voor alle bevoegdheden die mij werden toevertrouwd. Fouten zal ik ook wel gemaakt hebben, die komen er ook als men zich met de beste bedoelingen inzet.

Mijn oprechte dank in elk geval aan iedereen die mij in mijn werk geholpen en gesteurd heeft in de voorbije jaren door goeie samenwerking !


Ik heb vooral genoten van de vele menselijke contacten met mijn geëngageerd gemeentepersoneel, met de vele mensen uit het verenigingsleven , met de zorgverleners , met ondernemers , kortom met alle Meulebekenaren die bekommerd zijn en zich dagdagelijks inzetten voor ‘Goed leven in Meulebeke’ !

Voor deze Meulebekenaren zal ik het dan ook nog steeds verder opnemen als gemeenteraadslid in Meulebeke ! Ik werd hiervoor door die burgers verkozen in 2018 en zal deze taak dan ook op een correcte manier tot het einde volbrengen.


Mijn opvolger als schepen, Jean-Marie Gunst is een zeer goeie keuze ! Ik wens hem alle succes toe en heb er alle vertrouwen in dat hij het vele werk , zelfs in deze zeer uitzonderlijk moeilijke omstandigheden , tot een goed einde zal brengen. Jean-Marie , alvast mijn dank en steun hiervoor !


Met vriendelijke groeten, Rita.


Comments


bottom of page