Privacy policy

Koptekst 1

Lijst van de Burgemeester hecht veel belang aan je privacy. Daarom willen we uitgebreid en correct toelichten wat Lijst van de Burgemeester doet én niet doet.

Alle persoonsgegevens worden, overeenkomstig de Algemene Verordening Gegegevensbescherming 'GDPR', verwerkt om de door jou gevraagde informatie te verstrekken of om de door jou gewenste dienstverlening (waaronder nieuwsbrieven) online te realiseren.

 

Je persoonsgegevens zijn enkel toegankelijk door een beperkt aantal aangeduide medewerkers van Lijst van de Burgemeester en worden nooit doorgegeven aan derden.

Welke persoonsgegevens?

We verzamelen data die je ons vrijwillig verstrekt, zoals naam en e-mailadres, door deze in te vullen of je account te linken aan samenvoormeulebeke.be. Je e-mailadres kan gelinkt worden aan informatie die je zelf publiek beschikbaar stelt, zoals van Facebook, Twitter of LinkedIn.

Wanneer je met ons contact hebt via e-mail, dan kunnen we de inhoud van het bericht, je e-mailadres en de antwoorden bewaren. We kunnen ook elk bericht of gebruikersinformatie bewaren die je ons zendt via samenvoormeulebeke.be.

 

Daarnaast kunnen ook interacties worden geregistreerd die je met Lijst van de Burgemeester hebt via sociale netwerken. 

 

Wat doet Lijst van de Burgemeester expliciet niet?

Lijst van de Burgemeester verbindt er zich toe om géén commerciële of andere databanken van persoonsgegevens aan te kopen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van data die personen op vrijwillige basis verstrekken, door zowel fysieke als digitale contacten.

 

Lijst van de Burgemeester bewaart geen gegevens van personen onder de 13 jaar.

 

Je persoonsgegevens worden nooit doorgegeven of verkocht aan derden.

 

Recht op toegang en verwijdering

Volgens de voornoemde wet van 8 december 1992 heb je steeds het recht om je gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of gegevens te verwijderen uit ons bestand. Contacteer ons daartoe via Lijst van de Burgemeester, Gentstraat 130, 8760 Meulebeke of per e-mail info@samenvoormeulebeke.be.

Google Analytics

Lijst van de Burgemeester verzamelt automatisch gegenereerde, geanonimiseerde informatie over jouw surfgedrag tijdens het gebruik van samenvoormeulebeke.be met het platform Google Analytics, waaronder begrepen maar niet beperkt tot hoe vaak bepaalde pagina’s worden bekeken. Deze informatie bestaat onder meer uit jouw IP-adres en het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken) waarvan je gebruik maakt.

 

Google Analytics stelt zich te houden aan de Safe Harbor Principles en is aangesloten bij het Safe Harbor programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van Persoonsgegevens.

© 2018 Lijst van de Burgemeester

  • Facebook
  • Intagram

VOLG ONS